Movie :
    CroatianEnglishGerman
Blitz Cinestar

The Mortal Instruments: City of Bones (2013)


GRAD KOSTIJU – INSTRUMENTI SMRTI : Kleri Frej i Sajmon Luis provode se u klubu u kojem Kleri postaje svedok ubistva. Grupa tinejdžera, naime, usmrćuje jednog mladića. Kleri je zaprepašćena što Sajmon i obezbeđenje kluba ne vide ubicu – mladića Džejsa, koji tvrdi da ga je zapravo usmrtio demon. Džejs je iznenađen time što je Kleri sposobna da vidi, smrtnicima inače nevidljive Senolovce, kojima i sam pripada. U međuvremenu, monstruozni demon Grabljivac napada i ranjava Kleri, dok joj majku kidnapuju nepoznata bića. Džejs vodi Kleri u svoj dom, tzv. „Institut”, staru gotsku katedralu u Njujorku koja je nevidljiva za ljude. Uz pomoć svog učitelja Hodža i monaha Džeremaje, on pokušava da sazna zašto je Kleri meta demona i kako je moguće da ona vidi lovce na senke.

Grad kostiju je prva knjiga trilogije Instrumenti smrti, urbane horor-fantazije, koja je postigla višemilionske tiraže i koja je prevedena na sve značajnije svetske jezike. Gotski detalji i klasični elementi tradicionalne horor-fantastike sjajno se uklapaju sa modernom, gradskom atmosferom Njujorka. Egzotično i misteriozno podzemlje ovog grada nikada ne spava, a kada se u njemu, pored ljudskih bića, nađu još i vukodlaci, vampiri, anđeli, vile i lovci na demone, nema vremena ni za predah.

Video: The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

When her mom is attacked and taken from their home in New York City by a demon, a seemingly ordinary teenage girl, Clary Fray, finds out truths about her past and bloodline on her quest to get her back, that changes her entire life. Director: Harald Zwart Writers: Jessica Postigo (screenplay), Cassandra Clare (based on the novel by) Stars: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan  The Mortal Instruments: City of Bones
(2013) on IMDb
Do not forget to like and share this articles :
 
Support : BLITZ | IMAX BOX | Blitz Cinestar Blog Is International Movies Online Watch Free
© 2013 Blicz CineStar Tv | Action Thriller | Disclaimer | DMCA | Web Portali | Movie News | and More