Movie :
    CroatianEnglishGerman
Blitz Cinestar

We're the Millers (2013) News


Oduvek ste sanjali da vidite striptiz Dženifer Aniston na velikom platnu? Želja će vam se ispuniti u filmskoj komediji Mi smo Milerovi (We’re the Millers) čiju režiju potpisuje Rawson Marshall Thurber, a uloge u filmu tumače: Jason Sudeikis, Ed Helms, Jennifer Aniston, Will Poulter, Emma Roberts, Nick Offerman, Molly Quinn i Tomer Sisley.

Priča filma prati neženju Dejvida Berka (Džejson Sudeikis), sitnog dilera marihuane i lošeg imitatora negativca Bejna iz Mračnog viteza, koji postaje rasturač robe lokalnog barona droge Breda (Ed Helms). Da bi izvršio neupadljivi transfer “sitne” pošiljke droge iz Meksika, stvara lažnu porodicu sastavljenu od njegove komšike striptizete Rouz (Dženifer Aniston), nezrelog adolescenta Kenija (Vil Poulter) i ulične pankerke Kejsi (Ema Roberts). Svi zajedno kreću na put da obave taj laki zadatak ali ništa ne ide kao što su planirali…. Uverite se i sami u trejleru. Film stiže u bioskope 15-tog avgusta 2013.

Dejvid je sitni diler opojnih narkotika, ali on ima svoje principe: svoju robu nikada ne prodaje deci. I šta tu može da krene naopako? Pa, mnogo toga. Naučiće na teži način da loša dela ne prolaze nekažnjeno. Biva opljačkan, a oni koji su mu ukrali i robu i keš ostavljaju ga na milost njegovom snabdevaču. Kako bi mogao da se povrati. Dejvid mora da postane veliki igrač i smišlja fenomenalan plan. Izmišljenu porodicu: za izmišljenu ženu uzima svoju komšinicu, striptizetu Rouz, a dete mu je Keni, koji želi da postane njegova mušterija. I tako nastaju „Milerovi“.

A veteran pot dealer creates a fake family as part of his plan to move a huge shipment of weed into the U.S. from Mexico. Director: Rawson Marshall Thurber Writers: Bob Fisher (screenplay), Steve Faber (screenplay)-  We're the Millers
(2013) on IMDb » Stars: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Jason Sudeikis
Do not forget to like and share this articles :
 
Support : BLITZ | IMAX BOX | Blitz Cinestar Blog Is International Movies Online Watch Free
© 2013 Blicz CineStar Tv | Action Thriller | Disclaimer | DMCA | Web Portali | Movie News | and More